wie van de drie

Arda van Temptation klapt uit de school over relatie met Amber

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Arda TurkerArda van Temptation klapt uit de school over relatie met Amber
RTL

We hebben allemaal kunnen zien in 'Temptation Island' hoe Arda de grens opzocht met verleidster Eline. Maar eenmaal terug in Hasselt is het niet Eline met wie hij telkens gespot wordt, maar haar rivale Amber! In een video legt Arda uit hoe de vork in de steel zit.

"Als ik de tijd kon terugdraaien had ik het heel anders aangepakt"

Spijt van zijn deelname heeft Arda niet, wél van de dingen die hij gedaan heeft. "Als ik de tijd kon terugdraaien had ik het heel anders aangepakt", geeft hij eerlijk toe. Of hij het onderschat heeft? Zeker! "Ik had niet verwacht dat het zo heftig ging zijn en zo’n mindgame. Toen ik vertrok had ik meer een gevoel van: 'Het is een spel, lekker vakantie met zijn tweetjes.' Maar na een aantal dagen werd duidelijk dat ze er alles aan doen om je partner te vergeten. En vanaf dan is het moeilijk (…) het kan heel snel gaan." 

Temptation-Karim verspreekt zich over relatie met Roshina
Lees ook

Temptation-Karim verspreekt zich over relatie met Roshina

Toch heeft hij ook mooie momenten gehad, zeker met de andere boys. "Het is en blijft een unieke ervaring", aldus Arda. In de video gaat hij ook dieper in op zijn band met verleidster Amber. De Temptation-ster is het niet ontgaan dat op social media foto’s van hen zijn opgedoken. "Het klopt dat we regelmatig contact hebben en dat ze naar Hasselt verhuisd is. Maar dat betekent niet meteen dat we een relatie hebben. Blijf vooral kijken naar Temptation Island, alles wordt duidelijk naarmate de show vordert."

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland. Nog meer drama? Kijk dan onze serie Temptation Gossip. Alle video's zie je hier.