Cool cats and kittens

Tiger Kings Carole Baskin voelt zich verraden door makers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixTiger Kings Carole Baskin voelt zich verraden door makers
RTL

Hoewel Joe Exotic met stipt op de eerste plaatst staat van exentrieke personages uit de Netflix-reeks ‘Tiger King’, staat zijn aartsrivaal Carole Baskin zeker op de tweede plek. Zij heeft zich nu uitgesproken over de populaire docu-reeks en is op z’n zachts gezegd not amused.

"Ik kan amper beschrijven hoe pijnlijk het verraad is"

Carole Baskin komt in een van de afleveringen uitvoerig aan bod als ze praat over haar vermiste ex-man Don Lewis. Er is een gehele aflevering gewijd aan deze bizarre zaak en hoewel er niks bewezen is, doet het lijken alsof Carole er meer van af weet. Veel meer zelfs. Kijkers zijn het online met elkaar eens en denken dat Carole haar man aan een van haar tijgers heeft gevoerd.

Joe Exotic heeft nu ook zijn eigen comicbook
Lees ook

Joe Exotic heeft nu ook zijn eigen comicbook

Zij en haar huidige man Howard zijn niet te spreken over de aflevering en de manier waarop de uitspraken zijn gebruikt in de serie. De twee dachten namelijk dat de uitspraken over haar voormalige geliefde alleen zouden worden gebruikt als achtergrondinfo, maar dat er een gehele aflevering mee werd gevuld was niet de bedoeling.

De twee laten weten in een interview aan Tempa Bay Times dat dat ze zich verraden voelen door de makers. Ook doet het haar pijn dat mensen het meer over haar hebben dan over de welzijn van de dieren. “Deze dieren worden mishandeld en misbruikt. (…) Ik kan amper beschrijven hoe pijnlijk het verraad is.”

Haar uitspraken in de serie hebben ervoor gezorgd dat de zaak opnieuw onderzocht wordt. Crimezender ID zal zich namelijk in mysterieuze zaak gaan verdiepen.