Acteren kun je leren

DiCaprio en De Niro bieden fans kans om in film mee te spelen

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
© ANPDiCaprio en De Niro bieden fans kans om in film mee te spelen
RTL

Acteurs Leonardo DiCaprio en Robert De Niro zijn een bijzonder initiatief gestart om fans geld te laten doneren aan goede doelen. In een video op Instagram beloven de heren namelijk een klein rolletje in hun nieuwe film 'Killers Of The Flower Moon'.

"Wij willen je graag een rolletje aanbieden"

"Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het is om te werken met de geweldige Martin Scorsese, Robert De Niro en mijzelf, dan is dit je kans", zegt Leonardo in de video. "Wij willen je graag een rolletje aanbieden en de kans om een dag met ons drieën op de set door te brengen", vult Robert aan. Uiteraard mag dan ook een bezoek aan de première niet ontbreken als de film uiteindelijk in de bioscoop komt.

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zijn BFF's
Lees ook

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zijn BFF's

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De donaties gaan rechtstreeks naar goede doelen als Meals On Wheels en No Kid Hungry, organisaties die ervoor zorgen dat arme families in de Verenigde Staten geen honger hoeven te lijden tijdens de coronacrisis. Ook America's Food Fund, het fonds dat Leonardo begin deze maand oprichtte met de weduwe van Steve Jobs, valt hieronder.

Killers Of The Flower Moon, de nieuwe film van regisseur Martin Scorsese waarmee geadverteerd wordt, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van David Grann. Het verhaal gaat over het onderzoek van de FBI in de jaren twintig van de vorige eeuw naar de Osage-moorden, waarbij indianen in Oklahoma werden afgeslacht nadat er olie op hun grond werd gevonden.