gebbetje

Hugh Jackman legt uit waarom hij 'ruzie' heeft met Ryan Reynolds

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHugh Jackman legt uit waarom hij 'ruzie' heeft met Ryan Reynolds
RTL

De zogenaammde online 'fittie' tussen acteurs en vrienden Hugh Jackman en Ryan Reynolds is al sinds jaar en dag aan de gang. Maar wat nou precies de reden van het geplaag over en weer is, is met de jaren een beetje weggevallen. Tot nu, want Hugh Jackman vertelt donderdag aan 'The Daily Beast' dat Scarlett Johansson blijkbaar de reden was dat het online moddergooien ooit begon.

"Hoe het ooit begon? Dat is al zo lang geleden"

Hij moet wel diep in zijn geheugen graven om tot die conclusie te komen. "Hoe het ooit begon? Dat is al zo lang geleden... God, dit is een klassiek teken van wanneer je ruzie te lang aan de gang is als je niet eens meer weet hoe die ooit begon", lacht de acteur.

Hugh Jackman lekt video over jarige 'vijand' Ryan Reynolds
Lees ook

Hugh Jackman lekt video over jarige 'vijand' Ryan Reynolds

Uiteindelijk komt de openbaring er toch. De ruzie ontstond volgens Hugh blijkbaar in 2008. "Ik ontmoette Ryan ooit op de set van Wolverine en ik plaagde hem toen altijd omdat ik goede vrienden was met Scarlett Johansson, met wie Ryan toen net getrouwd was. Dus wanneer hij dan op de set kwam zei ik altijd 'hé, je gedraagt je wel hè, vriend, want ik houd je in de gaten.' En toen begon het geplaag over en weer."

Door de jaren heen hebben Hugh en Ryan elkaar over en weer online gepakt met gekke foto's en filmpjes van en over elkaar. Ryan had blijkbaar de laatste 'klap' uitgedeeld, dus Hugh is momenteel bezig met een tegenaanval. "Maar ik probeer het plannen te beperken tot vijf uur per dag", zegt de Wolverine-acteur met een knipoog. "Ik heb uit het verleden geleerd dat het ongezond is om meer dan vijf uur per dag obsessief bezig te zijn met Ryan Reynolds. Maar vijf uur is goed en gezond en dat houdt me sterk en paraat."

Lees meer over
Hugh JackmanRyan ReynoldsScarlett JohanssonVriendschapFilmLiefde