Hóeveel exen?

Playboy Dennis krijgt schrik van zijn leven in EOTB

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVPlayboy Dennis krijgt schrik van zijn leven in EOTB
RTL

De sexy singles doen er in 'Ex On The Beach' alles aan om met een kater wakker te worden. Maar voor de heftigste kater ooit hoefde kandidaat Dennis niet eens te drinken. Hij kreeg het zwaar te verduren toen er niet één, maar twee exen op dezelfde dag aanspoelden. Let op: dit artikel bevat spoilers.

'Welke ex is next' wordt in deze aflevering wel heel serieus genomen. Vorige week kon je zien hoe de blonde Laurence - je weet wel, die eerder meedeed voor Roy - ineens het strand opliep. Ze kwam speciaal voor Dennis, maar ze deelde eerder ook al de lakens met Alessio en Evan.

Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg is, schrikt Dennis als hij later op de dag weer op het strand wordt verwacht. "Oh mijn God", roept hij uit zodra Tessa naar hem toeloopt. "Zo, en wat heb jij allemaal uitgespookt?" is het eerste wat ze hem vraagt.

Kritiek van kijkers op gedrag Ex On The Beach-deelnemers
Lees ook

Kritiek van kijkers op gedrag Ex On The Beach-deelnemers

Maar hoe zit het precies tussen de twee? "Dennis en ik hebben een tijdje gedatet. Meneer ging stiekem hiernaartoe (naar Ex On The Beach, red.) zonder dat ik het wist. Daar ben ik niet blij mee." Dennis voelt de bui misschien al hangen. De slechte eigenschap van zijn ex is dat ze jaloers is. Dat hij ondertussen veel eh... tête-à-têtes beleeft met Olivia gaat Tessa niet leuk vinden. 

Er zit maar één ding op: Tessa wil haar Dennis voor zichzelf en ze zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen. Zo krijgt de playboy aan het begin van zijn Ex On The Beach-avontuur het al zwaar. Want voor wie kiest hij: Tessa of toch Olivia?

Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

Lees meer over
MTVEx on the Beach