kitty purry

Katy Perry rouwt om verlies 'mascotte' Kitty Purry

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKaty Perry rouwt om verlies 'mascotte' Kitty Purry
RTL

Verdrietig nieuws voor Katy Perry (35). De zangeres heeft afscheid moeten nemen van haar vijftien jaar oude kat Kitty Purry. Het dier werd dankzij haar beroemde baasje een 'bekende kat' en was onder meer te zien in Katy's videoclip van 'I Kissed A Girl'. De zangeres deelde het nieuws via Instagram.

"Lieve Kitty, dank je wel voor alle knuffels en je vriendschap gedurende onze jaren samen"

'Vijftien jaar geleden verscheen Kitty Purry ineens voor het raam van mijn toenmalige vriendje. Ze was zwanger en zocht een huisje. Na 2 nestjes gebaard te hebben veranderde dit straatkatje in een mascotte die wereldwijd bekend werd. Kitty heeft haar negende kattenleven nu geleefd. Ik hoop dat ze in de kattenhemel is met heel veel zalmfilet en tonijntartaar. Lieve Kitty, dank je wel voor alle knuffels en je vriendschap gedurende onze jaren samen', aldus Katy.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katy Perry en Orlando Bloom maken geslacht baby bekend
Lees ook

Katy Perry en Orlando Bloom maken geslacht baby bekend

Het jaar 2020 is sowieso al een emotioneel jaar voor de zangeres. Ze is zwanger van haar eerste kind, dat ze samen met haar verloofde Orlando Bloom krijgt. Hun voorgenomen huwelijk, dat aankomende zomer in Japan gesloten zou worden, is vanwege het coronavirus tot nader order uitgesteld. Daarnaast moest de zangeres vorige maand ook afscheid nemen van haar oma die overleed.

Lees meer over
Katy Perry