balen als een stekker

Adele lijkt een onaangename verrassing te hebben

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAdele lijkt een onaangename verrassing te hebben
RTL

Lang wachten wordt niet beloond, lijkt het. Adele (31) onthulde eind vorig jaar nog dat de opvolger van '25' in de zomer zou verschijnen, maar door het coronavirus lijkt het er nu op dat het nóg een jaar gaat duren.

"We gaan dit jaar niet meer krijgen wat we willen"

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden sinds Adele allerlei records verbrak met haar album 25. De miljoenen fans van de zangeres zitten sindsdien in spanning af te wachten tot er nieuwe muziek aankomt. Ze versprak zich tijdens een trouwerij van een vriendin en bekende de nieuwe plaat aankomende zomer uit te brengen. Maar het coronavirus heeft mogelijk roet in het eten gegooid. 

Adele's scheiding van 166 miljoen euro blijft privé
Lees ook

Adele's scheiding van 166 miljoen euro blijft privé

Adele keek mee naar een Instagram Live-video en reageerde erin. "Kom op, het is 2020. We gaan dit jaar niet meer krijgen wat we willen", vertelde ze. Daarnaast zette ze er een hele rits aan lach-poppetjes bij. Het komt hard binnen bij haar fans, die ervan zijn overtuigd dat dit haar eerste teken is dat ze haar album toch een jaar uitstelt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De langverwachte comeback lijkt dus in het verschiet, maar nog wel een stukje verder in de toekomst dan gehoopt. Of ze weer een getal als titel zal gebruiken, valt nog te bezien. Adele zou voor iets compleet anders kunnen gaan. Dat deed ze namelijk ook met haar figuur. De zangeres is enorm veel afgevallen en dat heeft haar niet enkel positieve reacties opgeleverd. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]MuziekZiektes en aandoeningen