donderslag bij heldere hemel

Erik uit BzV wil tóch verhuizen voor 'zijn' Annemiek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO NCRVErik uit BzV wil tóch verhuizen voor 'zijn' Annemiek
RTL

De harten van de 'Boer zoekt Vrouw'-kijkers waren, net als die van Erik, gebroken toen Annemiek besloot om hem toch naar huis te sturen. De afstand tussen hun bedrijven was volgens haar de boosdoener. Erik doet nu zijn kant van het verhaal.

"Ik had de boel wel achter willen laten voor haar"

Boer zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers greep heldhaftig in toen Erik naar huis dreigde te gaan. Ze sprak op hem in om het nog een kans te geven, wat de boer uiteindelijk wel zag zitten. Hij wilde nog eens met Annemiek praten, maar tevergeefs. Een nieuwe kans zat er voor haar niet in. Als Erik nu zelf terugkijkt vindt hij dat maar gek, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Eigenlijk ben je zo dichtbij, maar toch net niet." 

'Schunnige' Vera uit BzV is stiekem alweer aan de man
Lees ook

'Schunnige' Vera uit BzV is stiekem alweer aan de man

Erik is weg van Annemiek, vertelt hij aan de krant. "En zij geeft aan dat zij dat ook vindt, maar het komt niet bij elkaar", legt hij uit. "Dat maakt het wel een beetje zuur. Of eigenlijk heel erg zuur." Hij denkt dan ook dat ze best een middenweg hadden kunnen vinden. De vergooide liefde hadden ze 'echt anders kunnen doen', verklaart hij. Erik voelt zich 'klote.' 

Het doet Erik nog altijd pijn en zeker bij het terugkijken van Boer zoekt Vrouw. "Er waren wel gevoelens voor haar", vertelt hij aan AD. "Ik had mezelf ook wel voorgenomen, als ik daar ben, en ik voel me niet op mijn gemak, of ik denk ‘het wordt niets’, dan had ik dat op tijd aan willen geven. Dat was niet zo. Integendeel."

De afstand deed hen de das om, volgens Annemiek. Maar Erik kijkt daar heel anders naar. "Ik had de boel wel achter willen laten voor haar", laat hij weten. Misschien dat het er dan toch ooit nog van komt tussen de twee. "Het idee is er wel, dat het zou kunnen. Voor nu zou ik niet weten of dat het ooit goedkomt. We zien wel."

In de video hieronder zie je hoe Yvon ingrijpt wanneer Erik zijn spullen pakt om te vertrekken. 

Lees meer over
Boer zoekt VrouwLiefdeRelatieLiefdesverdrietTv-programmaTelevisiePaardenfokkerij