Serena rust

Serena Williams houdt lippen stijf op elkaar over 'BFF' Meghan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSerena Williams houdt lippen stijf op elkaar over 'BFF' Meghan
RTL

Aan Serena Williams (38) heeft Meghan (38), hertogin van Sussex, een zeer goede vriendin. Zo goed, dat Williams nooit publiekelijk over haar beroemde vriendin spreekt. Ook in de YouTube-show 'No Filter With Naomi' van Naomi Campbell liet de tennisster zich niet verleiden tot uitspraken over Meghan. Dit meldt 'E! News'.

"Ik heb nog nooit van die vrouw gehoord"

Serena was samen met haar zus Venus te gast in de online show van het topmodel, waarin ze spraken over mode, beauty en andere zaken. Toen Naomi Serena vroeg of ze blij was dat haar beste vriendin weer in de Verenigde Staten woont, antwoordde Serena grappend: "Ik heb geen idee waarover je het hebt. Ik weet daar helemaal niks van. Ik heb nog nooit van die vrouw gehoord en ken haar niet."

Serena Williams is nog altijd close met Meghan Markle
Lees ook

Serena Williams is nog altijd close met Meghan Markle

Meghan en Serena zijn al jaren met elkaar bevriend. Williams was samen met haar man Alexis Ohanian in 2018 aanwezig op het huwelijk van de voormalige royals, die sinds kort in Los Angeles wonen.

Meghan en Harry legden hun koninklijke taken onlangs neer en daar zou de Amerikaanse naar verluidt maar wat blij mee zijn:

Lees meer over
Serena WilliamsMeghan Markle