joke(r) is on me

Temptation-Zach zet joker in, maar heeft hij ook spijt?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandTemptation-Zach zet joker in, maar heeft hij ook spijt?
RTL

De beelden van het laatste kampvuur hebben er flink ingehakt bij de Temptation Island-dames. Hoe sterker het geloof in hun relatie, hoe harder de klap als dat geloof ongefundeerd blijkt. Ook de mannen staat in de nieuwe aflevering van 'Temptation Island' weer een pittig kampvuur te wachten. Een confrontatie die niemand onbewogen laat.

"Ik heb mezelf onderschat en haar een klein beetje"

Elke is nog altijd volledig van slag door de beelden van Arda en Eline. "Ik begrijp het gewoon écht niet. Voordat we hierheen kwamen zei hij allemaal lieve dingen, we waren aan het kijken voor een huis... Wie gooit dat na één week weg?" Elke wil dan ook weten waarom 'ze niet goed genoeg is'. "Het lijkt nu alsof het allemaal één grote leugen is."

Romee uit Temptation wist dat ze Zach in bed zou krijgen
Lees ook

Romee uit Temptation wist dat ze Zach in bed zou krijgen

Terwijl Elke haar tranen droogt geniet Arda van het paradijs met zijn Eline. "Alles wat je hier meemaakt is once in a lifetime. Ik hoop dat ik iets kan overhouden aan Temptation, dat zou dan Eline zijn." Ondertussen slaat bij de verleidster in kwestie de twijfel toe: zij ziet Arda namelijk meer als een vakantieliefde. Er ontstaat dan ook steeds meer afstand tussen de twee. En dat doet Arda twijfelen. Want is hun liefde wel oprecht?

"Ik denk dat wanneer je gevoelens voor iemand krijgt terwijl je nog in een relatie zit, het geen goede relatie was", vertelt hij later aan presentator Rick. En over Elke: "Ik denk dat dit het moment was om haar te breken en sterker te maken als persoon."

Ook voor Simone was het vorige kampvuur intens. Haar vriend Zach besloot als eerste jongen - en bij zíjn eerste kampvuur - een joker in te zetten. "Ik wil even rustig kunnen praten, mijn zegje kunnen doen", geeft Zach als verklaring. Maar zijn actie zorgt in de andere villa voor veel onbegrip. "Ik vind het persoonlijk heel jammer dat hij hem heeft ingezet. (…) Het geeft wel aan dat hij vanaf moment één al 'n spelletje speelt. Die gozer is écht niet serieus", spreekt verleider Bas zijn mening uit.

Tijdens het kampvuur krijgt Zach dan ook te horen hoe zijn vriendin over hem en zijn joker spreekt. Ondanks Simones harde woorden heeft hij geen spijt. Wél heeft hij het een en ander onderschat. "Ik heb Temptation Island niet onderschat, ik heb mezelf onderschat en haar een klein beetje."

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Kun je niet zolang wachten? Check dan ook vooral onze eigen serie Temptation Gossip.

Lees meer over
VideolandTemptation Island