Verwachtingen getemperd

Temptation-Zach reageert op homo-geruchten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTemptation-Zach reageert op homo-geruchten
RTL

Met elk nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ draait de geruchtenmachine overuren. Ook ditmaal doen de wildste verhalen de ronde. Een opmerkelijke theorie die sinds gisteren circuleert: dat nieuwkomer Zach (ook) op mannen zou vallen. RTL Boulevard checkte bij hem of dat klopt.

"Ik vind het echt kwalijk dat dit zomaar online komt"

“Bizar”, is Zachs duidelijke reactie. Volgens de 24-jarige, die samen met zijn vriendin Simone (31) is ingevlogen om de ultieme relatietest aan te gaan, kunnen alle verhalen over zijn geaardheid direct naar het land der fabelen worden gestuurd. “Het is totaal niet waar. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan."

Deze kandidaten zijn zoenend betrapt na opnames Temptation
Lees ook

Deze kandidaten zijn zoenend betrapt na opnames Temptation

“Ik weet honderd procent zeker dat ik hetero ben. Ik heb zoveel bedpartners gehad, hoe kun je dat dan nog denken?” zo vervolgt hij. Zach zag de verhalen zelf ook voorbij komen en volgens hem zijn ze nergens op gebaseerd. “Ik lees ook iets over overcompenseren, maar dat slaat nergens op.”

Onderdeel van het zogenaamde bewijsmateriaal is een foto van Zach waarop hij poseert met een beha om. “Ik heb in Mallorca gewerkt en dan verblijf je met allemaal jongeren in een huis. Dan word je wel eens dronken en dan doe je zulke dingen voor de grap. Ik heb nog nooit met een man gezoend.” Zach hekelt dan ook het feit dat dit soort verhalen verzonnen wordt. “Ik vind het echt kwalijk dat dit zomaar online komt. Vaak hebben deze platformen een groot bereik.”

Lees meer over
Temptation Island