THE HUNGER GAMES

Naomi Campbell doet boekje open over (strenge) eetgewoontes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNaomi Campbell doet boekje open over (strenge) eetgewoontes
RTL

We kennen Naomi Campbell (49) al sinds de jaren '80 als een ontzettend slanke dame. In al die jaren lijkt er nooit één grammetje bij te zijn gekomen. Hoe ze dat precies voor elkaar krijgt? We hadden geen idee. Tot nu.

"Zondag is mijn cheatdag"

Let op: het gaat hier om ongewoon en niet aan te bevelen eetgedrag.

Aan de Britse tabloid The Sun vertelt Naomi dat ze maar één keer per dag eet. Naomi dineert naar het schijnt alleen tijdens lunchtijd - verder niet. "Lunch is mijn avondeten, want ik eet echt maar een keer per dag", zou Naomi tegen The Sun hebben gezegd. Dat is uiteraard vele malen minder dan de aanbevolen hoeveelheid per dag.

Toch zijn er zelfs dagen dat Naomi niets eet. "Ik eet wanneer ik er zin in heb, maar honger mezelf niet uit", legt ze uit. "Als ik een dag niet wil eten, drink ik gewoon water en sapjes. Het ligt eraan hoe ik me voel."

Naomi Campbell neemt geen halve maatregelen tegen corona
Lees ook

Naomi Campbell neemt geen halve maatregelen tegen corona

Toch weet Naomi zichzelf ook af en toe goed te verwennen met eten. "Zondag is mijn cheatdag", vertelt ze. "Ik maak dan desserts, taartjes en lekkere pudding."

In het verleden gaf Naomi al aan dat ze dagen voor een modeshow gewend is om te vasten, zodat ze geen grammetje aankomt. Ook eet ze geen zuivelproducten of gluten.

Lees meer over
Naomi Campbell