sos

Tess Milne vraagt volgers om hulp bij heftig probleem

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTess Milne vraagt volgers om hulp bij heftig probleem
RTL

Niet lang meer en Tess Milne (32) is moeder van twee kinderen. De zwangere presentatrice heeft wel haar angsten over de tweede bevalling, laat ze weten op Instagram. Niet alleen door het coronavirus, maar ook vanwege haar eigen schildklierziekte. En daarom vraagt ze haar fans om advies.

"Ik weet dat ik na de bevalling een dubbele dip krijg in mijn hormonen"

'Ondanks de Corona Rollercoaster voel ik me hormonaal heel goed tijdens mijn zwangerschap', laat Tess weten op Instagram. Maar haar schildklierziekte maakt het wel lastig allemaal. 'Ik weet dat ik na de bevalling een dubbele dip krijg in mijn hormonen; de zwangerschapshormonen die mijn lichaam verlaten en mijn schildklier die weer terug naar normaal moet.' Daarbij legt ze uit dat haar schildklier nu dubbel werkt, omdat de baby er geen heeft. 'Na de bevalling moet je terug naar je oude medicatiewaarde.'

Tess Milne vreest geplande keizersnede door coronacrisis
Lees ook

Tess Milne vreest geplande keizersnede door coronacrisis

Tess is dan ook op zoek naar een specialist die haar 'kan helpen met een wat rustigere landing. Want dit gevoel van in balans zijn wil ik natuurlijk proberen vast te houden'. En 'alle tips zijn welkom!' verzekert ze. Ze wordt dan ook overspoeld met steunbetuigingen en eigen ervaringen van haar volgers. Tess is in verwachting van haar tweede kindje, maar wat nog bijzonderder is: haar tweelingzus Lisa is gelijktijdig óók zwanger. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wat het gaat worden is nog onduidelijk, maar in de video hieronder vertelt Tess of ze hoopt dat het een jongetje of een meisje wordt. 

Lees meer over
Tess MilneBabyZwangerschapZiektes en aandoeningenInstagramSociale Media