Klagen, klagen en nog meer klagen

Bed & Breakfast-deelnemer snapt niks van lelijke laminaatvloer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep MAXBed & Breakfast-deelnemer snapt niks van lelijke laminaatvloer
RTL

Ook in de nieuwste 'Bed & Breakfast' aflevering testen drie koppels elkaars onderneming. Dekbedden die te kort zijn, lelijke laminaatvloeren, missende pedaalemmerzakken en verwarring over vijf kussens op bed. De uitzending is weer om te smullen.

Te beginnen bij Marie-Jose en Marcel die hun B&B in een voormalige bollenschuur in Noord-Holland runnen. Lucas valt meteen over de lelijke laminaatvloer in de kamer, die overigens 97 euro per nacht kost. Hij vraagt zich hardop af waarom ze er niet een mooie houten vloer in hebben gelegd.

De kamer van Marijte en Gerard heeft een prijskaartje van 87 euro per nacht. Gerard begrijpt niet waarom er vijf kussens op bed nodig zijn en vreest voor koude voeten, omdat het dekbed te kort is. Hoewel zijn vrouw de kamer gezellig en knus vindt, houdt hij z'n blik op standje stoïcijns. 

De collega's maken de stand na hun eerste overnachting op. 88 euro zit in de envelop van Marijte en Gerard. De andere envelop telt 102 euro. De eindstand? 103% van de vraagprijs.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuw seizoen Bed & Breakfast nu al een groot succes
Lees ook

Nieuw seizoen Bed & Breakfast nu al een groot succes

Samen met haar man Gerard heeft Marijte de Veluwe verlaten om het gastvrouwschap in het hoge Noorden op te pakken. Van een oud-Engelse douche tot prullaria in huis: het stel is gek op tweedehands. De kunst van Marijtje maakt de inrichting helemaal af.

De kamer van Marie-Jose en Marcel kost 67,50 euro. Zij is helemaal weg van het tweedehands interieur, maar stipt wel aan dat ze de tafel niet 'oud' genoeg vindt. Het is bovendien verschrikkelijk dat het tafelblad van grenenhout is in plaats van eikenhout. Tja, smaken verschillen. De envelop telt 70 euro.

Lucas en Marlous verblijven in de kamer die 87,50 per nacht kost. Het truttige is niet de smaak van Lucas, maar verder vindt 'ie het fantastisch. Ze betalen 90 euro.

Het stelt komt uit op 104% van de vraagprijs. 

Lucas en Marlous zijn de drukte van Amsterdam ontvlucht om de rust te vinden op de boerderij in Zuid-Holland. De plek om naakt rond te huppelen in de tuin vond Lucas hier. De verdeling in het huishouden is goed verdeeld en de enthousiasme van hun gasten geeft energie, ondanks dat Marlous hiernaast nog gewoon fulltime werkt. 

De boerderijkamer komt met een prijs van 130 euro per nacht. Marijte is te spreken over het interieur en zelfs Gerard noemt het gezellig. Het koppel stopt 132,50 euro in de envelop.

Marie-Jose en Marcel krijgen de kamer van 165 euro per nacht toegewezen. Ze genieten van het uitzicht, maar de kamer is volgens hen 'behoorlijk aan de prijs'. Ze betalen 145 euro voor het verblijf.

De eindstand: 95% van de vraagprijs. 

Lees meer over
Omroep MAX