kink in de kabel

Boosdoener storing Beau Blijft Binnen gevonden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBoosdoener storing Beau Blijft Binnen gevonden
RTL

Midden in een quiz met Bridget Maasland (45) zit hij, als plots het beeld op zwart gaat. Vervelend, maar inmiddels hebben Beau van Erven Dorens (49) en zijn team het probleem gevonden.

"Kunnen we dat ding niet omzagen en een nieuwe neerzetten?"

Op Twitter geeft de presentator zijn volgers een kijkje achter de schermen en legt uit wat er nu precies misging. "Er ging dus iets heel erg mis in onze studio, mijn huiskamer. Dat heeft te maken met een zender", legt Beau uit.

Omdat ‘dat ding’, zoals Beau de zender noemt, niet goed meer werkt kampt het programma met internetproblemen. "Kunnen we dat ding niet omzagen en een nieuwe neerzetten?" probeert hij nog.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal Janzen gaat het doen met Beau van Erven Dorens
Lees ook

Chantal Janzen gaat het doen met Beau van Erven Dorens

Trouwe fans hoeven het programma overigens niet te missen, vanavond is Beau gewoon weer op de buis. Dat verzekert hij hen. In Beau Blijft Binnen praat Beau live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam over van alles dat ons op dit moment bezighoudt. Zo gaat hij live in gesprek met mensen die graag hun verhaal kwijt willen in deze tijd dat velen van ons thuis moeten blijven. Ondertussen zit ook Beau met grote zorgen.

Lees meer over
Beau van Erven DorensBridget Maasland