de tijd tikt

Fans moeten nóg langer wachten op het vervolg op Doctor Strange

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Marvel / DisneyFans moeten nóg langer wachten op het vervolg op Doctor Strange
RTL

Slecht nieuws voor alle Marvel-fans: het tweede deel van 'Doctor Strange' is nogmaals een paar maanden uitgesteld vanwege de coronacrisis. Dat melden Amerikaanse media.

Onlangs werd al besloten de release van mei volgend jaar naar november op te schuiven, maar ook die datum is volgens de makers niet realistisch. Daarom is Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu verplaatst naar maart 2022.

Hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch keert ook terug in het vervolg. De acteur kroop in 2016 voor het eerst in de huid van dokter Stephen Strange. Later was hij ook te zien in Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Thanos bedenker noemt Avengers-video Trump 'ziek'
Lees ook

Thanos bedenker noemt Avengers-video Trump 'ziek'

Meer films worden opgeschoven. Zo duurt het nog wel even voor het zevende en achtste deel van de filmreeks Misson: Impossible in de bioscoop te zien zal zijn. Door de gevolgen van en de onzekerheid die ontstaan is door het coronavirus wordt de release van zowel deel zeven als acht volgens Variety met een paar maanden opgeschoven.

In februari werden de opnames van deel zeven - die in Venetië plaatsvonden - al stilgelegd omdat de pandemie toen net in Italië was uitgebroken. Sindsdien is er niet meer gefilmd, wat betekent dat de film niet op tijd kan worden afgemaakt voor de oorspronkelijke premièredatum.

Lees meer over
Benedict Cumberbatch