brutale vraag

MAFS-Cemal flikt opnieuw bizar kunstje bij ánder programma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS / TalpaMAFS-Cemal flikt opnieuw bizar kunstje bij ánder programma
RTL

Onlangs baarde de jonge Cemal opzien bij het programma 'Married at First Sight: Second Chance'. Hij vertelde kandidate Maxime daar dat hij niet meedeed om haar hart te veroveren, maar om bekend te worden. Nu haalt hij bij een ander programma opnieuw een opmerkelijke actie uit.

"Dus als je het nummer van je nichtje hebt..."

Ditmaal zien we Cemal bij het datingprogramma Lang Leve de Liefde, dat op SBS6 te zien is. Hij gaat met iemand op date, wat op niets uitloopt. "Ik voel niet echt een aantrekkingskracht", zegt de dame in kwestie tegen hem.

MAFS Second Chance: onthulling Cemal zorgt voor bizarre wending
Lees ook

MAFS Second Chance: onthulling Cemal zorgt voor bizarre wending

Cemal gaat echter niet bij de pakken neerzitten. Hij richt zijn pijlen direct op een andere vrouw - en wel het nichtje van zijn date. Hij vond haar leuker dan zijn huidige gesprekspartner. "Dus als je het nummer van je nichtje hebt..." zegt hij.

Die uitspraak schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. 'Hij denkt dat hij een adonis is, maar dat valt wel mee', reageert iemand. Een ander: 'Hij denkt dat hij heel wat is, zeg. Wat een arrogantie.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voor de kandidaten van Married at First Sight: Second Chance liep hun MAFS-avontuur af met een sisser, waarna ze een tweede kans krijgen. Ook voor Henk, die in het laatste seizoen meedeed, hield het huwelijk geen stand. Nu heeft hij wél de liefde gevonden.