hoteldebotel

Teen Mom-Amber slaat nieuwe Vlaamse vlam aan de haak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTeen Mom-Amber slaat nieuwe Vlaamse vlam aan de haak
RTL

Amber Portwood (29) is grenzeloos verliefd. De 'Teen Mom'-ster heeft eindelijk haar vlam getroffen en wel via online daten. Dit keer is het geen Amerikaanse redneck die haar bloed sneller doet stromen. Het gaat om één van onze eigen zuiderburen, onthult ze in het realityprogramma.

"Hij was de enige die geen dick pics naar me stuurde"

Na een heftig einde van haar relatie met Andrew Glennon, zit het weer mee voor Amber. Ze verdween eventjes achter tralies, verbrak haar relatie en mocht haar zoontje James (1) niet zien, maar inmiddels heeft ze de liefde weer gevonden. De Vlaamse Dimitri is de gelukkige. "Hij is een heel leuk persoon", onthulde Amber in Teen Mom

Teen Mom-ster Kailyn Lowry vernederd door uitlekken naaktfoto
Lees ook

Teen Mom-ster Kailyn Lowry vernederd door uitlekken naaktfoto

"Ik vind chemie heel belangrijk", gaat Amber verder. "Hij was de enige die geen dick pics naar me stuurde", maakt ze duidelijk over haar ervaring met online daten. Er is wel één barrière die het koppel moet overwinnen: de 39-jarige Dimitri komt uit België. Toch lijkt het goed te komen, want ze gaan elkaar binnenkort voor het eerst in levende lijve ontmoeten. Dimitri verlaat België binnenkort om drie maanden met Amber door te brengen in Indiana. 

Amber wil niet te hard van stapel lopen. "Iedereen om mij heen weet wat mijn grootste prioriteit heeft: mijn kinderen James en Leah. Maar als ik een goede relatie wil hebben, moeten ze dat wel kunnen begrijpen", verklaart ze. Over haar lopende zaak tegen ex Andrew zegt ze: "Ik mag er niets over zeggen (...) Ik heb een enorm schuldgevoel dat ik mezelf niet kon bedwingen. En ik schaam me ervoor, zeker na alles wat ik hiervoor heb meegemaakt." Amber mag haar zoontje af en toe zien, maar alleen als ze ouderschapslessen en therapie volgt. 

Ze is niet de enige die er een zooitje van maakt, wel meer Teen Mom-sterren maken zichzelf het leven zuur. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Teen MomLiefdeRelatieTv-programmaTelevisie