heter dan heet

Yolanthe is pikanter dan ooit in nieuwe fotoshoot

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal FHMYolanthe is pikanter dan ooit in nieuwe fotoshoot
RTL

De curves van Yolanthe Sneijder-Cabau (35) worden volop tentoongesteld voor een bijzondere gelegenheid. Het tijdschrift 'FHM' viert zijn 20e verjaardag en speciaal daarvoor gaat de actrice (bijna helemaal) uit de kleren.

"Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots"

Yolanthe is niet vies van een pikant kiekje, zeker niet als het er een is van de twintigste verjaardag van FHM. Het mannenblad toont de actrice op 'bijzonder sexy wijze' voor de gelegenheid én de start van de FHM 500-campagne. En dat is bijzonder voor haar, aangezien zij in 2006, 2007 én 2009 deze verkiezing won. 

Dit is hoe Yolanthe Cabau de thuisquarantaine doorkomt
Lees ook

Dit is hoe Yolanthe Cabau de thuisquarantaine doorkomt

"Toen we deze shoot deden dacht ik veel aan die periode", aldus Yolanthe over haar winst in de voorgaande verkiezingen. "Het was een beetje alsof ik terug in de tijd ging. Een ontzettend leuke tijd, waarin er in korte tijd ontzettend veel gebeurde in mijn werk- en privéleven. Ik denk dat ik nu, ondanks alles, veel stabieler in het leven sta. Ik ben wijzer geworden door te vallen en weer op te staan." 

Het was even wennen voor Yolanthe, vertelt ze aan het blad. "Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze", onthult ze. "Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen (...) Maar ik weet dat het een chique, sensuele en arty foto wordt. Met die gedachte ben je gelijk al een stuk comfortabeler en was het heel erg leuk."

Yolanthe's hele interview in de FHM is over een maand te lezen, wanneer het blad in de winkels verschijnt. Ook kan er nu al gestemd worden op de FHM 500-campagne. 

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau