koetjes en kalfjes

BzV-Angela twijfelt aan toekomst met boer Geert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVBzV-Angela twijfelt aan toekomst met boer Geert
RTL

Angela schreeuwde afgelopen zondag in 'Boer zoekt Vrouw' nog van de daken dat de eerste zoen tussen haar en boer Geert een feit is. Hij ontmoette zelfs haar dochters. Aankomend weekend zullen we zien of de liefde tussen de twee tijdens de citytrip echt opbloeit. De eerste beelden laten zien dat Angela nog twijfelt.

"Hij is eigenlijk vanaf de speeddate tot nu exact hetzelfde"

Is dit het teken dat BzV-Bastiaan en Milou nog samen zijn?
Lees ook

Is dit het teken dat BzV-Bastiaan en Milou nog samen zijn?

Op nieuwe beelden van Boer zoekt Vrouw is te zien hoe boer Geert en Angela samen op citytrip zijn. De vonk slaat nog niet direct over. "Misschien houdt hij gewoon wel een stukje gereserveerdheid over zich", vertelt Angela. Zij vindt dit juist het moment om dichter naar elkaar toe te groeien. "Je bent nu eindelijk met zijn tweeën. Dus nu kun je dat gewoon laten zien, lijkt me."

De vrouw van Geert twijfelt of dat gaat gebeuren. "Je komt ook niet binnen. Hij is eigenlijk vanaf de speeddate tot nu exact hetzelfde. Er zit geen beweging in", vertelt ze met lichte frustratie.

Of de vonk écht gaat overslaan tussen de twee zien we in een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw aankomende zondag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Vanavond spreken we boer Tom live in RTL Boulevard om het te hebben over het huidige seizoen en de romantiek op het platteland.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw