rebel child

Volgers zwangere Sita verwonderen zich over slanke lichaam

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVolgers zwangere Sita verwonderen zich over slanke lichaam
RTL

Voor Sita Vermeulen (39) zijn het extra gekke tijden. De zangeres is in verwachting van haar eerste kindje en deelt daarom geen quarantaine-kiekjes, maar de groei van haar ongeboren spruit.

"Op de helft en het voelt heerlijk!"

Sita laat via Instagram weten inmiddels twintig weken zwanger te zijn en vindt het 'heerlijk' dat ze al op de helft is. Op de foto die ze deelt staat de zangeres voor het raam, waardoor enkel haar silhouet te zien is. De hoofdrol is voor haar groter wordende babybuik, die volgens veel volgers erg bescheiden is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zwangere Sita vertelt of ze bezorgd is over het coronavirus
Lees ook

Zwangere Sita vertelt of ze bezorgd is over het coronavirus

Zo reageert iemand dat haar buikje wel heel erg 'schattig' is. Een ander schrijft: 'Mooie aparte foto én nog slank zijn!' en weer iemand anders grapt dat haar kapsel nog groter is dan haar buik. Ook schrijven veel fans in de comments hoe prachtig ze wel niet zwanger is.

Sita heeft nog eventjes te gaan, want in september is ze uitgerekend. Vorige maand deelde de musicalster het heugelijke nieuws met de wereld via Instagram. Sita liet vlak daarna aan RTL Boulevard weten helemaal in haar nopjes te zijn met het zwangerschapsnieuws. "We zijn heel blij dat het gelukt is. Het is gepland en gewenst, we zijn dolblij." Behoefte om extra rust te nemen heeft Sita niet, maar toch is haar agenda door het coronavirus een stuk leger dan verwacht. Ook haar theatervoorstellingen zijn de komende periode afgelast door de maatregelen van de overheid.

Lees meer over
Sita Vermeulen