OLCAY NO MORE

Olcay Gulsen is haar levenslust kwijt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOlcay Gulsen is haar levenslust kwijt
RTL

Door de coronacrisis is het extra moeilijk om genoeg te bewegen en niet te snoepen. Het schijnt Olcay Gulsen (39) allemaal goed af te gaan. De presentatrice is namelijk vijf kilo afgevallen met een gezond dieet. Maar daar staat wel iets tegenover.

"Ik droom dus over taart"

Op Instagram deelt Olcay een foto van zichzelf waarop ze er ook niet al te vrolijk uitziet. 'Ben dus op dieet', schrijft ze erbij. 'Vijf kilo kwijt, maar ook mijn levenslust', vervolgt ze cynisch. 

Het niet meer ongezond eten valt haar zwaar. 'Ik droom over taart, cocktails en pizza', laat Olcay weten. 'Het liefst alledrie in de mix.'

Olcay Gulsen over huiselijk geweld in coronacrisis: 'Zoek hulp'
Lees ook

Olcay Gulsen over huiselijk geweld in coronacrisis: 'Zoek hulp'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Haar vriend Ruud de Wild staat klaar om in te grijpen en Olcay haar levenslust weer terug te geven. 'Vanavond eten wij taart als voor-, hoofd- en nagerecht', reageert hij. Daar kan Olcay alleen maar blij op reageren. 'Please schat. Beloofd?'

Onlangs kwam Olcay & Huiselijk Geweld op televisie, waarin de presentatrice een inkijkje gaf in haar eigen jeugd. Ze noemde haar leven een hel. In de video hieronder vertelt ze over die moeilijke tijd.

Lees meer over
Olcay Gulsen