make-up gone wrong

Schrik zit er goed in bij volgers Bibi Breijman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSchrik zit er goed in bij volgers Bibi Breijman
RTL

De YouTube-ster heeft haar fans op Instagram flink wat kopzorgen bezorgd door een foto van zichzelf te delen vol uitslag. 'Wat is er gebeurd? Zie er wat pijnlijk uit', bekommeren haar volgers zich geschrokken over Bibi Breijman (28) in de comments.

"Dit gebeurt er als je niet de gebruiksaanwijzing leest"

Bibi besloot voor een nieuwe video wat make-up uit te testen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. 'Nieuwe make-up monday is een beetje fout gegaan', schrijft ze dan ook bij de post. Vooral rondom haar mond en tussen haar wenkbrauwen zijn pijnlijke, rode vlekken te zien. 'Dit gebeurt er als je niet de gebruiksaanwijzing leest', aldus Bibi.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman deelt foto van liefdadigheidswerk voor ouderen
Lees ook

Bibi Breijman deelt foto van liefdadigheidswerk voor ouderen

Wat er precies misging, vertelt de jonge moeder niet. Veel van haar Instagram-volgers verdenken Bibi ervan een mee-eter zuiger te hebben uitgeprobeerd. 'Heel herkenbaar’, laat iemand achter onder haar foto. Een ander grapt dat de geïrriteerde plekken afkomstig zijn van Waylon, die zijn nagels is vergeten te knippen. Weer een ander laat weten dat ze zich geen zorgen hoeft te maken: 'Zelfs zo ben je een prachtige dame'.

Er wordt niet altijd even positief gereageert als Bibi iets op social media plaatst. De vriendin van zanger Waylon krijgt dan ook regelmatig een emmer stront over zich heen online, zo vertelt ze ook in deze video.

Lees meer over
Bibi Breijman