Verleidelijk aanbod

Zien we deze kandidaat uit EOTB binnenkort als Temptation Island-verleider?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVZien we deze kandidaat uit EOTB binnenkort als Temptation Island-verleider?
RTL

Het spraakmakende programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ weet de gemoederen flink bezig te houden. De kandidaten lijken de camera’s al helemaal te zijn vergeten en feesten er op lop. Als het aan een van de meest besproken kandidaten ligt zijn de kijkers na dit seizoen nog niet van hem af.

Niemand minder dat de zelfbenoemde Itallian Stallion Alessio ziet zelf namelijk wel als de ideale verleider. Momenteel zet hij de bloemetjes flink buiten in Ex on the Beach: Double Dutch, maar dat was bijna anders gelopen zo vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Ik hoop vooral dat mijn deelname een springplank kan zijn.”

EOTB-Lakeisha reageert op ophef na confrontatie Levi en Julie
Lees ook

EOTB-Lakeisha reageert op ophef na confrontatie Levi en Julie

© MTV

Alessio hoopt onder meer dat zijn Instagram-pagina ‘een boost krijgt’, maar ook dat de kijker hem vaker voorbij ziet komen. “Ik zou graag meedoen aan andere realityprogramma’s. Ik werd al gevraagd als verleider voor Temptation Island, maar het aanbod van EOTB kwam eerder.”

Het had dus weinig gescheeld of we zagen de trucjes van Alessio in een hele andere setting. “Mocht er een volgend seizoen komen, dan mogen ze mij gerust bellen.” 

Voor wie geen genoeg kan krijgen van alle juice in dit seizoen van Temptation Island is er goed nieuws. In de nieuwste Temptation Gossip doet Karim namelijk een boekje open.

Lees meer over
Ex on the BeachTemptation Island