dat wordt smullen

Dit is wanneer omstreden biografie Harry en Meghan verschijnt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDit is wanneer omstreden biografie Harry en Meghan verschijnt
RTL

Royalty-liefhebbers hebben binnenkort nieuw leesvoer. Prins Harry (35) en Meghan Markle (38) staan namelijk centraal in het boek 'Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family', dat bíjna in de schappen ligt.

"Het is een eerlijk, up-close en ontwapenend portret"

We weten pas net dat Harry en Meghan hebben ingestemd met het maken van de biografie en een releasedatum is er nu ook. Genoeg om naar uit te kijken als royalty-fan dus. Je kunt je kopie van Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family vanaf 11 augustus in handen hebben. Het drastische besluit van het koppel om het Britse koningshuis te verlaten zal uiteraard de revue passeren in het boek.

'Meghan Markle werkt aan lifestyle-platform'
Lees ook

'Meghan Markle werkt aan lifestyle-platform'

Schrijvers en royalty-deskundigen Omid Scobie en Carolyn Durandaim onthullen in het werk verder nieuwe details over hun leven samen en 'ontkrachten de vele geruchten waarmee het koppel wordt geplaagd'. Bovendien kregen ze 'unieke toegang' tot het koppel en hun 'meest dierbare vrienden'. "Het is een eerlijk, up-close en ontwapend portret van een zelfverzekerd, invloedrijk en vooruitstrevend stel dat niet bang is om te breken met traditie."

Alvorens het 'échte verhaal' op tafel komt, blijven Harry en Meghan vechten tegen geruchten in de tabloids. De strijd is nu echt losgebarsten, blijkt uit de video hieronder.

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleKoningshuisBoeken