Gebroken huisje boompje beestje

Rico Verhoeven over gezinsverdeling: 'Het is geen fijne situatie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRico Verhoeven over gezinsverdeling: 'Het is geen fijne situatie'
RTL

Wonen ze wél of niet samen? Rico Verhoeven (31) geeft voor eens en altijd duidelijkheid. Nee, ondanks de intelligente lockdown woont hij niet meer samen onder één dak met zijn ex-vriendin Jacky. Dat vertelt hij in 'Veronica Magazine'.

"Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje"

Moeite met thuiszitten heeft de kickbokser op dit moment niet. Maar er is wel iets anders wat hij heel lastig vindt. "Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje. Als zij er is, dan ben ik weg en andersom", vertelt Rico.

"Dat is geen prettige situatie, maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie: een vriend, mijn zus en mijn moeder. Je merkt in deze tijd extra hoe belangrijk je naasten voor je zijn."

Rico Verhoeven deelt zijn visie op échte liefde na relatiebreuk
Lees ook

Rico Verhoeven deelt zijn visie op échte liefde na relatiebreuk

Het is niet de eerste keer dat de topsporter een boekje opendoet over zijn verbroken relatie. Hoewel Rico in eerste instantie om ruimte (lees: privacy) vroeg, komt het onderwerp Jacky meerdere malen terug. Zo deelde hij eerder al zijn visie op de liefde en dat haar geluk haar verantwoordelijkheid is. Voor de camera's van RTL Boulevard vertelt hij vervolgens meer over de zware periode. 

Lees meer over
Rico Verhoeven