goeie genen

Wendy van Dijk krijgt concurrentie van dochtertje Lizzy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Wendy van Dijk krijgt concurrentie van dochtertje Lizzy
RTL

Niet alleen Sem van Dijk (17) geeft zijn ouders het nakijken, ook zijn zusje Lizzy (10) kan zo de rol van haar moeder Wendy (49) overnemen. De kleine dame steelt de show tijdens de opnames van 'Hart in Aktie', blijkt op Instagram.

"Wat lijkt ze op jou"

Sem heeft al meermaals bewezen zo het stokje over te kunnen nemen van zijn ouders Wendy en Xander de Buisonjé. Zo rapte hij op een nummer van zijn vader en liet hij zijn presentatie skills zien bij SBS6. Maar ook zijn jongere zusje Lizzy steelt de spotlight wanneer ze 'weer een dagje met mama mee' mag. 'Heerlijk', vindt Wendy het. 'Samen televisie maken.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wendy van Dijk weer terug met Hart in Aktie
Lees ook

Wendy van Dijk weer terug met Hart in Aktie

Wendy is natuurlijk fan van het eerste uur, maar Lizzy krijgt bakken met lovende reacties onder het filmpje. 'Zo leuk om te zien dat Lizzy het lekker naar haar zin heeft', vindt één volger van de Hart in Aktie-presentatrice. 'Wat lief', 'Wat een knappe meid' en 'Zo mooi' vinden anderen. Het televisietalent is niet het enige wat Lizzy geërfd zou hebben van haar moeder, ook haar goede looks. 'Wat lijkt ze op jou', laten velen achter onder de video. 

Onlangs kondigt Wendy aan te stoppen met haar tijdschrift. In de video hieronder zie je waarom. 

Lees meer over
Wendy van DijkSem van DijkXander de BuisonjéMoederFamiliebedrijvenTv-programmaTelevisieInstagramSociale Media