WE MOETEN DOOR

Jennifer Aniston steekt middelvinger op naar corona

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJennifer Aniston steekt middelvinger op naar corona
RTL

Ook Jennifer Aniston (51) lijkt helemaal klaar met de coronacrisis. Op Instagram deelde de Friends-actrice donderdag een oude foto van zichzelf waarop ze haar middelvinger opsteekt en schreef daarbij: "Beste covid, je wordt vriendelijk verzocht op te lazeren. En bedankt, doei."

"En bedankt, doei"

Woensdag liet Aniston in haar Stories ook al zien dat ze zich behoorlijk verveelt. Ze deelde een filmpje waarop ze toekeek hoe haar wasmachine draaide en speelde daarbij Tyga's nummer Bored In The House. Ze leek wat meer lol te hebben in een clipje dat ze daarna postte, waarin ze met haar hond Clyde speelde in haar achtertuin.

Vriendin hoopt dat Brad Pitt en Jennifer Aniston weer samenkomen
Lees ook

Vriendin hoopt dat Brad Pitt en Jennifer Aniston weer samenkomen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder deze maand was Aniston nog een stuk positiever over haar verplichte thuisisolatie. "Ik ben een geboren binnenmens, dus dit is een soort droom voor mij", zei ze toen in de virtuele editie van Jimmy Kimmel Live, om daar snel aan toe te voegen: "Nou ja geen droom, het is natuurlijk een nachtmerrie. Maar voor mij persoonlijk is dit niet zo'n uitdaging. Het moeilijkste is het nieuws kijken en proberen te verwerken wat er allemaal gebeurt."

Lees meer over
Jennifer AnistonInstagram