Eervol

Beau eert de moeders van Nederland op bijzondere wijze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau eert de moeders van Nederland op bijzondere wijze
RTL

Beau van Erven Dorens moet zijn geliefde ouders door de coronacrisis al een tijdje missen. Nu Moederdag voor de deur staat, voelt dat voor de 49-jarige presentator extra wrang. Om die reden zal zijn talkshow vanavond helemaal in het teken staan van alle moeders in Nederland.

‘Als er een moederdag is die we moeten vieren, dan is het deze’, schrijft de presentator op zijn Instagram. Op de foto is te zien hoe zijn 83-jarige moeder en zijn zoon Bobbie arm in arm lopen, voor de coronacrisis. ‘Sinds de lockdown zijn we op afstand. Sta ik onder haar raam te brullen of spreken we af op drie meter afstand. Alsof een onzichtbare muur ons scheidt’.

Beau laat weten dat hij zijn moeder graag weer wil omhelzen of haar hand wil vasthouden, ‘maar het kan niet. Ze draagt handschoentjes, doet voorzichtig en is stoer en bang tegelijkertijd.’ De presentator weet zeker dat er meer Nederlanders in deze situatie zitten en zal daar in Beau aandacht aan besteden.

Beau wil Volkert van der G. absoluut geen podium geven in talkshow
Lees ook

Beau wil Volkert van der G. absoluut geen podium geven in talkshow

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De presentator roept zijn volgers op om foto’s in te sturen, samen met hun moeder. ‘Dan laat ik ze zien in de show’. Kijkers die een mooie foto hebben, kunnen deze insturen via de Facebookpagina van het programma. 

Beau is elke werkdag te zien om 21:25 uur op RTL 4.

RTL Boulevard sprak met Beau, vlak voor zijn eerste uitzending. Hij vertelde onder meer bij zijn voorganger Eva Jinek in de leer te zijn gegaan. 

Lees meer over
Beau van Erven Dorens