niet best

Beau denkt dat influencers snel uitgerangeerd zijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau denkt dat influencers snel uitgerangeerd zijn
RTL

Influencers en YouTubers, voor Beau van Erven Dorens (49) is het onbegrijpelijk. De presentator ziet er weinig toekomst in en vraagt zich dan ook af wat al die mensen op hun 40ste nog doen.

"Wat ga je doen als je 40 bent?"

Beau was te gast in de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels, waarin hij zich uitliet over de vele YouTubers en influencers op Instagram. Als televisiemaker voelt hij de druk om nieuwe programma's te maken, maar hij denkt dat het voor de nieuwe generatie 'nog moeilijker' is. "Als je alleen Instagram doet of alleen YouTube, of je doet alleen die twee dingen, dan vraag ik me heel erg af: wat ga je doen als je 40 bent? Dat weet ik eigenlijk niet", legde hij uit aan Kaj. 

Rapper Boef vertelt Beau wanneer hij tot inkeer kwam
Lees ook

Rapper Boef vertelt Beau wanneer hij tot inkeer kwam

Het is nog niet zover, denkt Beau. "We zitten ook nog niet zo ver in de geschiedenis dat we weten wat de mensen gaan doen die nu zo populair zijn", verklaart de tv-presentator. Volgens hem is 'de oudste YouTuber' nu zo'n 35 jaar oud. "Als je 40 of 45 bent, kun je niet meer al die leuke pranks uithalen. Dat wordt wel interessant." Hij stelt dan ook dat je bij televisie 'makkelijk oud' kunt worden. "Ik ben gewoon gegroeid naar een talkshow (...) Daar heb je een beetje ervaring voor nodig. Maar waar groei je naartoe op YouTube?" Beau weet het niet. 

Inmiddels zit Beau weer achter de desk bij Beau. Hij wisselt daarmee Eva Jinek af, van wie hij veel heeft geleerd. Dat vertelt hij in de video hieronder. 

Lees meer over
Beau van Erven DorensKaj GorgelsInfluencerYouTubeVloggerTv-programmaTelevisie