IK WILLEM

Boer Willem dankzij BzV tóch aan de vrouw

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkBoer Willem dankzij BzV tóch aan de vrouw
RTL

Met zes brieven kreeg boer Willem uit 'Boer zoekt Vrouw' niet genoeg brieven om mee te doen aan het afgelopen seizoen. Maar hij liet zich niet uit het veld slaan en sloeg vrolijk aan het daten. Met uitstekend resultaat, zo blijkt nu.

"Ik snap nog steeds niet dat ze ja zei"

In de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw veroverde boer Willem de harten van de vele kijkers. Door zijn vrolijke en nuchtere verschijning gunde iedereen het hem ontzettend om een leuke vriendin te vinden. En dat is gelukt, zoals te zien was in de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw

Eind goed al goed in Boer zoekt Vrouw
Lees ook

Eind goed al goed in Boer zoekt Vrouw

Willem kreeg zes brieven. Met vijf briefschrijfsters ging hij op date. Ze gingen wandelen in een natuurgebied. Rineke bleek een absoluut schot in de roos te zijn. De twee werden verliefd, maar het pad kende zeker wat hobbels. In december maakte Rineke het zelfs even uit. "Ik had het even stopgezet van december tot februari, maar in de tijd dat we geen contact hadden bleven de kriebels," vertelt ze.

Uiteindelijk bleek de liefde dus toch sterk genoeg. Toen Willem Rineke om verkering vroeg, schrok hij van het antwoord. "Ik snap nog steeds niet waarom ze ja zei", zegt hij. De twee hebben zelfs al toekomstplannen. "Over drie jaar wil ik aan trouwen denken", zegt Rineke. "Maar nog niet gelijk." Daar wordt Willem maar al te enthousiast van: "Ik pak 'm agenda erbij", zegt hij.

De kijkers thuis zijn ontzettend blij voor boer Willem, dat hij het geluk in de liefde gevonden heeft.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Boerin Steffi, die vorig jaar meedeed aan Boer zoekt Vrouw en daar haar vriend Roel vond, had weinig vertrouwen op een succesvolle afloop dit jaar. Ze had haar hoop gevestigd op één stel. In de video hieronder vertelt ze daarover.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw