nederig

Paris Hilton somt 111 redenen op waarom Paris Hilton geweldig is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesParis Hilton somt 111 redenen op waarom Paris Hilton geweldig is
RTL

Zelfspot is niet bepaald de eigenschap waar Paris Hilton (39) om bekend staat. De beroemde hotelerfgename onderschrijft dat in een nieuwe YouTube-video. Daarin somt ze zonder een spier te vertrekken 111 redenen op waarom ze fantastisch is.

"Haar ogen zijn betoverend"

'Bescheidenheid siert de mens': Paris Hiltons levensmotto is het niet. Zo hangen er in haar huis talloze schilderijen van haar gezicht, om maar één voorbeeld te noemen. Een beetje zelfliefde is belangrijk, maar Paris slaat nu een beetje door. Op haar YouTube-account deelt ze 111 redenen waarom ze fantastisch is. 

Paris Hilton noemt verbreken van verloving beste keuze ooit
Lees ook

Paris Hilton noemt verbreken van verloving beste keuze ooit

Paris krijgt geregeld fanmail toegestuurd, maar ditmaal werd haar ego zo gestreeld door een fan dat ze het niet kon laten om er een hele video aan te wijden. De persoon in kwestie maakte namelijk een boek met daarin alle redenen waarom ze zo verknocht is aan haar idool.

Een kleine greep uit de voorbeelden: Paris heeft een sexy lichaam, ze is de beste dj aller tijden (laat het Dimitri Vegas & Like Mike niet horen), ze maakt de beste beauty-producten, haar ogen zijn betoverend, ze is een fantastische kunstenares, de kleur roze staat haar beter dan wie ook, ze is de Marilyn Monroe van deze generatie en ze is nóg mooier in het echt dan op foto's. Doe ons ook zo'n boek.

Paris heeft zich ontpopt tot ware online influencer. Ze geeft bijvoorbeeld ook kook-tutorials op haar YouTube-kanaal.

Lees meer over
Paris HiltonLiefdeYouTube