we liegen niet

Pretty Little Liars-reünie komt er snel aan, maar niet gratis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© FreeformPretty Little Liars-reünie komt er snel aan, maar niet gratis
RTL

Fans van 'Pretty Little Liars' komen vrijdag weer even aan hun trekken. Hoewel de laatste aflevering in juni 2017 werd uitgezonden, zijn de hoofdrolspelers dan opnieuw samen te bewonderen. Dat heeft de cast bekendgemaakt via social media.

"Ik kan niet wachten om bij te praten, samen met alle fans"

De reünie vindt aankomende vrijdag plaats om 21.00 uur Nederlandse tijd. Acteurs Ashley Benson, Torian Bellisario, Lucy Hale, Shay Mitchell, Janel Parrish, Sasha Pieterse, Tyler Blackburn én Ian Harding zijn allemaal (digitaal) aanwezig. Ook I. Marlene King, uitvoerend producent van de show, zal haar opwachting maken om antwoord te geven op al onze brandende vragen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Cara Delevingne zet punt achter relatie met PLL-actrice
Lees ook

Cara Delevingne zet punt achter relatie met PLL-actrice

Op de website wordt de bijeenkomst omschreven als een 'wereldwijd virtueel fan-fest in alle comfort van je eigen woonkamer'. Fans kunnen vragen insturen, er worden exclusieve behind the scenes-beelden gedeeld en je krijgt de kans om met andere fans over de show te praten. Helaas zit je niet voor een appel en een ei op de eerste rij: kaartjes kosten namelijk zo'n veertien euro. Maar alle opbrengsten gaan wel naar het goede doel: Feeding America. Liever één op één met je favoriete castlid praten? Ook dat kan.

"We zullen fysiek niet op dezelfde plek zijn, maar sinds het afronden van de opnames heb ik veel mensen niet meer gezien", vertelt actrice Lucy Hale aan Entertainment Tonight. "Er is veel gebeurd, zoals baby's en huwelijken. Ik kan niet wachten om bij te praten, samen met alle fans. En dat ook nog eens voor het goede doel. Ik kijk ernaar uit."

Hoewel fans zeker opgewonden zijn om de Liars weer samen te zien, hopen velen nog steeds dat ze terugkeren naar hun personages in een film of show, iets waarvan Lucy denkt dat het 'mogelijk' is... óóit. "We zitten in een quarantaine waarvan we dachten dat het een paar weken zou duren. Alles is op dit moment mogelijk", zegt ze. Maar voorlopig ziet ze het nog niet gebeuren: "Ik heb het gevoel dat we er meer uit zouden halen als we tien jaar verder zouden zijn."

Pretty Little Liars is een Amerikaans tienerdrama van Freeform, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. De show volgt de levens van vijf vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun queen bee Alison onafscheidelijk. Maar als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Eén jaar na haar mysterieuze verdwijning ontvangen de meiden uit het niets vreemde berichtjes van iemand die zichzelf 'A' noemt.