NIET VAN GEGERALDIEND

Geraldine Kemper over bekendheid: 'Je krijgt het erbij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGeraldine Kemper over bekendheid: 'Je krijgt het erbij'
RTL

Geraldine Kemper (30) vindt het niet altijd even fijn dat ze een bekende Nederlander is. Het presenteren van programma's vindt ze fantastisch. "En het bekend zijn hoort erbij", zegt ze in de podcast 'Effe Relativeren'.

"Ik vind dat zeker niet het belangrijkste"

In gesprek met Kaj Gorgels (29) vertelt Geraldine over haar vak. Als hij haar vraagt of ze het bekend zijn liever buiten beschouwing had gelaten, geeft Geraldine een bevestigend antwoord. "Ik vind dat zeker niet het belangrijkste, nee. Het hoort erbij."

"Ik vind mijn werk fantastisch", vervolgt ze. "Ik zie het echt als een cadeau: de reizen die ik mag maken en de mensen die ik heb geïnterviewd." Toch is de presentatrice zich er wel van bewust dat ze deels voor de bekendheid heeft gekozen. "Je krijgt het erbij."

Geraldine Kemper deelde bed onlangs met vrouw
Lees ook

Geraldine Kemper deelde bed onlangs met vrouw

Omdat Geraldine niet altijd even gek is op haar bekendheid, maakt ze er ook niet veel gebruik van. Zo gaat ze zelden naar rode lopers toe. "Het Nationaal Ballet vind ik wel heel leuk, dus dan ga ik wel", vertelt ze. Ook naar het Televizier-Gala gaat ze steevast. "Maar als ik niet genomineerd zou zijn, zou ik waarschijnlijk ook niet gaan."

Vorig jaar maakte Geraldine de overstap naar RTL, waar ze de presentatie van Expeditie Robinson NL vs BE voor haar rekening nam. Aran Bade sprak haar daarover.

Lees meer over
Geraldine KemperKaj Gorgels