Licht op schijnen

Chantal Janzen reageert op actie Graham Norton

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images / Instagram @lecolookChantal Janzen reageert op actie Graham Norton
RTL

De korte opmerking van Graham Norton heeft flink wat losgemaakt. De video die viral gaat doet vermoeden dat de 'awkward' slaat op zijn gesprek met Chantal Janzen. Maar de presentatrice vertelt aan RTL Boulevard hoe het écht zit.

“Dit is zijn manier van reageren”

De verbinding stond nog open en zo kwam het dat veel mensen de verzuchting van de BBC-presentator nog konden horen. "Jeetje, dat was ongemakkelijk", zei hij direct na het gesprek.

Het werd niet duidelijk waarom hij het gesprek zo moeilijk vond. Mogelijk kwam het door de vertraging die er op de verbinding was. Het leek dat zowel Chantal als Graham daar goed mee om konden gaan, maar mogelijk had de presentator in Londen daar toch wat moeite mee.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nikkie de Jager ondersteboven door vele reacties songfestivalshow
Lees ook

Nikkie de Jager ondersteboven door vele reacties songfestivalshow

Leco van Zadelhoff, die gisteravond tijdens het festijn aanwezig was, vertelt in RTL Boulevard dat het helemaal niet ongemakkelijk was en dat de twee het tijdens de repetities goed met elkaar konden vinden. "Dit is zijn manier van reageren", legt hij uit.

Ook spraken wij exclusief met Chantal. "Hij was zó aardig en oprecht ontroerd door het programma. Ik heb daar echt van genoten", vertelt ze. Volgens de presentatrice hadden ze het samen al voor de uitzending over de angst dat er bij hem vertraging in zou zitten. “We hadden heel veel vertraging, dus hij had zelf ook wel even iets van: o jee!"

Ook op Instagram heeft Chantal inmiddels gereageerd. 'Hij vond de grote vertraging in de verbinding awkward, dus ik ben bang dat ik er de volgende keer gewoon heen moet, voor een face-to-face gesprek. Iemand moet het doen hè. Ik offer me wel op', schrijft ze daar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.