uit het oog niet uit het hart

Monica over Lars en dochter: 'Mijn hart kan het niet aan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandMonica over Lars en dochter: 'Mijn hart kan het niet aan'
RTL

Ondanks dat Monica Geuze (25) na de breuk met Lars Veldwijk (28) de liefde weer vond, leven de twee soms nog op gespannen voet met elkaar. Dat vertelt ze in gesprek met Yolanthe (35) in de nieuwste 'Grazia'.

"Lars en ik trappen soms op elkaars tenen als we alles in goede banen proberen te leiden"

"Op zich gaat het wel goed; ik ben nu oké met de situatie, dat was ik een tijdje niet. Ik merk wel dat de spanningen nog altijd hoog liggen. Lars en ik trappen soms op elkaars tenen als we alles in goede banen proberen te leiden", vertelt Monica.

Het contact tussen hen is inmiddels goed en hij belt bijna dagelijks met dochter Zara-Lizzy (1). "Maar ik merk ook dat sommige dingen, die hij goed bedoelt, ineens in het verkeerde keelgat kunnen schieten, omdat de emoties nog hoog zitten."

Monica Geuze neemt definitief afscheid van Lars Veldwijk
Lees ook

Monica Geuze neemt definitief afscheid van Lars Veldwijk

Monica vindt het hartverscheurend dat haar dochter haar vader niet kan zien, omdat hij nu in Zuid-Korea woont voor zijn voetbalcarrière. "Ik vind het ook gewoon pijnlijk dat ze haar vader niet om zich heen heeft. Toen ze geboren werd, was ze echt een vaderskindje. Mijn hart kan het niet aan als ik eraan denk dat zij niet even in zijn armen kan liggen."

De verbroken relatie met Lars, de zorg voor Zara-Lizzy en Monica's nieuwe liefde Robbert komen aan bod in haar Videolandserie Like Monica. In de onderstaande video vertelt ze er meer over. 

Lees meer over
Monica GeuzeLars Veldwijk