Full House, fuller jail

Lori Loughlin en man bekennen alsnog schuld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesLori Loughlin en man bekennen alsnog schuld
RTL

Het heeft even geduurd, maar voormalig Full House-actrice Lori Loughlin en haar man Mossimo Giannulli hebben alsnog schuld bekend in de langslepende zaak rondom een omkoping. De twee hebben ingestemd met enkele maanden celstraf en twee forse geldboetes, zo meldt de Openbaar Ministerie van de Amerikaanse staat Massachusetts.

Louri en haar man werden ervan beschuldigd een half miljoen dollar te hebben betaald om hun dochters Bella en Olivia Jade in te laten schrijven als onderdeel van het roeiteam van de universiteit, maar de twee beoefenen de sport niet. De twee hebben ieder een aparte straf gekregen.

Studiefraude-rechtszaak Lori Loughlin gaat gewoon door
Lees ook

Studiefraude-rechtszaak Lori Loughlin gaat gewoon door

Zo krijgt Lori twee maanden celstraf, terwijl haar echtgenoot vijf maanden achter de tralies verdwijnt. Ook moet Lori een boete van 150.000 dollar betalen en Mossimo moet maar liefst 225.000 dollar. Ook moeten ze allebei een taakstraf van 250 uur volbrengen, zo meldt TMZ. 

De twee zullen op een later moment ook hun schuld moeten uitspreken in bijzijn van een rechter. Het had erger voor het stel kunnen uitpakken. Zo hing er een celstraf van 20 jaar boven het hoofd van Lori als ze, zonder bekentenis, alsnog schuldig werd bevonden aan fraude en witwassen.