wil de echte Alessio opstaan

Iris Rulkens doet haar ding met Elroy van Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @irisrulkensIris Rulkens doet haar ding met Elroy van Expeditie Robinson
RTL

Iris Rulkes staat inmiddels bekend om haar haarscherpe imitaties. Eerder deed ze de cast van 'Temptation Island' succesvol na. Nu moet een nieuw handje bekende (en minder bekende) sterren eraan geloven.

"Of ik het kan weet ik niet, maar ik ga het in ieder geval proberen"

TV Kantine move over! Bij Iris Rulkens moet je zijn om te lachen. Keer op keer weet ze het internet te verbazen met haar werk. Deze keer krijgt ze hulp van niemand minder dan Elroy, die afgelopen seizoen te zien was in Expeditie Robinson NL vs BE. Als ze hem vraagt een kans te wagen, twijfel hij eerst even. "Of ik het kan weet ik niet, maar ik ga het in ieder geval proberen", laat hij weten.

Dat hij het wel degelijk kan, wordt snel duidelijk als hij Karim uit Temptation Island probeert te imiteren en Iris bijspringt als zijn vriendin Roshina. Als Elroy even later ook nog Alessio uit Ex on the Beach persifleert, komt zijn talent helemaal tot bloei. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zien we Monica Geuze volgend seizoen in Expeditie Robinson?
Lees ook

Zien we Monica Geuze volgend seizoen in Expeditie Robinson?

Iris houdt het niet bij slechts één filmpje, ook duikt ze nog even in de Expeditie Robinson-archieven. De YouTube-ster doet onder andere Corry Konings, I Am Aisha, Famke Louise en Soundos na. Ook de kandidaten van Expeditie Robinson NL vs BE krijgen er flink van langs. Dat doet ze, zoals we van haar gewend zijn, weer fan-tas-tisch.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook voor RTL Boulevard doet Iris elke week een steengoede imitatie. In de nieuwste aflevering van Temptation Gossip kruipt ze deze keer in de huid van deelneemster Roshina. Je ziet het eindresultaat in de video hieronder.

Lees meer over
Expeditie RobinsonTemptation Island