Spaans Benauwd

Yes! Er komt officieel een vierde seizoen van Élite

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixYes! Er komt officieel een vierde seizoen van Élite
RTL

Goed nieuws voor fans van Netflix-hit 'Élite': de populaire Spaanstalige serie krijgt namelijk officieel een vierde seizoen, zo heeft Netflix bekendgemaakt.

"Het is intens"

Hoewel het derde seizoen nog niet zo heel lang geleden online is gezet, is Netflix al druk bezig met het vierde seizen. De castleden hebben via een video zelf het nieuws bekendgemaakt. “Ik wil jullie vertellen dat we de scripts van het vierde seizoen hebben en het ziet er goed uit”, vertelt Miguel Bernardeau. “Het is intens”, vult Arón Piper aan.

Gossip Girl meets Élite: dit is Netflix-serie Blood & Water
Lees ook

Gossip Girl meets Élite: dit is Netflix-serie Blood & Water

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Door het filmpje weten we inmiddels dat Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) zeker zullen terugkeren in de populaire serie.

Veel is er nog niet bekend over het vierde seizoen, maar na het derde seizoen zijn er nog voldoende vragen die beantwoord kunnen worden. Ook is er nog niet bekendgemaakt wanneer het vierde seizoen wordt uitgezonden. Vanwege het coronavirus kan het wel even duren voordat we van de nieuwe afleveringen kunnen genieten.