No Words

Moeder Dotan gekwetst door opmerking: 'Ik ben niet gevaarlijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMoeder Dotan gekwetst door opmerking: 'Ik ben niet gevaarlijk'
RTL

Het gaat Dotan momenteel weer voor de wind. De zanger heeft het trollen-debacle naast zich neergelegd en richt zich op nieuwe muziek. Zijn moeder, schrijfster Patty Harpenau, hoopt dat er binnenkort ook ruimte is om nader tot elkaar te komen, zo vertelt ze in 'Privé'.

"Ik ben voor Dotan altijd een goede moeder geweest"

De zanger en zijn moeder liggen al langere tijd in de clinch met elkaar en hebben geen contact meer. Een keuze die door Dotan gemaakt is, zo stelt de schrijfster. “Ik ben voor Dotan altijd een goede moeder geweest. Ik heb altijd contact willen houden met mijn zoon, maar hij heeft ervoor gekozen om geen contact meer met mij te zoeken”, zo vertelt ze in het weekblad.

Dotan gooit alles nu écht helemaal open
Lees ook

Dotan gooit alles nu écht helemaal open

Volgens Patty heeft de zanger haar flink pijn gedaan met bepaalde uitspraken. Een van die uitspraken deed Dotan in Kunststof op NPO Radio 1. Hier zei hij dat hij het ‘veiliger’ vond om geen contact meer te hebben. “Geloof me, dat doet ontzettend veel pijn. Ik ben geen gevaarlijk mens. Ik ben zijn moeder en houd ontzettend veel van hem.”

Toch hoopt ze dat zij en Dotan in de toekomst nader tot elkaar kunnen komen. “Dotan heeft ontzettend veel talent en ik heb hem overal in gesteund. (…) Ik hoop zo dat hij mij ooit weer wil ontmoeten, ondanks zijn besluit om me niet meer te willen spreken en zien.”

Dotan vertelde onlangs in RTL Boulevard uitgebreid over zijn nieuwe muziek, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Dotan