DISGRACE

Glennis Grace vreesde voor scheldpartijen na optreden in Beau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace vreesde voor scheldpartijen na optreden in Beau
RTL

Glennis Grace (41) was gisteravond te gast in 'Beau' om te praten over racisme. Toch had het niet veel gescheeld of Glennis had er niet gezeten. Ze was namelijk bang voor de scheldpartijen die volgens haar geheid zouden volgen.

"Ontvolg ons, kom niet naar onze concerten, doe gewoon wat je moet doen"

Ook rapper Glen Faria was te gast bij Beau om te praten over de huidige protesten tegen racisme naar aanleiding van de door politiegeweld omgekomen George Floyd in de Verenigde Staten. Als Beau stelt dat Glennis twijfelde om aan te schuiven in de talkshow, bevestigt de zangeres dat. "Ja, het is zoals je het zegt. Ik heb wel erg getwijfeld", aldus Glennis.

Lied Jim Bakkum en Glennis Grace voor zieke Jayme nu te horen
Lees ook

Lied Jim Bakkum en Glennis Grace voor zieke Jayme nu te horen

Vroeger was Glennis bang voor alle negatieve reacties die ze over zich heen krijgt, maar daar heeft de zangeres nu geen last meer van. "Na wat ik vandaag heb gezien, denk ik: nee, het is belangrijk. Als mensen nu – en dat zeg ik ook tegen de mensen thuis – vinden dat je iets negatiefs moet tweeten over ons, omdat we praten over mensenrechten, dan vind ik het goed. Ontvolg ons, kom niet naar onze concerten, doe gewoon wat je moet doen. Ik vind dit belangrijk", zegt Glennis stellig.

En niet alleen Glennis denkt er zo over.

Lees meer over
Glennis Grace