match made in heaven

Boer Jan vond meer dan alleen liefde na BzV

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Yvon JaspersBoer Jan vond meer dan alleen liefde na BzV
RTL

Het kwam behoorlijk onverwachts, maar boer Jan vond ná zijn deelname aan 'Boer zoekt Vrouw' in 2008 alsnog de liefde dankzij het programma. Hij liep Pauline tegen het lijf bij de afterparty van de show en het was gelijk raak tussen de twee. En dankzij hun relatie heeft Jan nóg een vrouw in zijn leven gekregen.

"Het was binnen no time duidelijk"

Boer Jan was in 2008 te zien in Boer zoekt Vrouw. Het leek er eventjes op dat hij met Siepie zou eindigen, maar zij zag het toch niet helemaal zitten. Pauline leek de ware te hebben gevonden in varkensboer Gerard, maar ook dat liep op de klippen. Tijdens de BzV-afterparty zagen Pauline en Jan elkaar. "Ik wist gewoon binnen een halfuur: dit is 'm", verklaart Pauline in de special van afgelopen zondag. 

Boer Bastiaan en Milou reageren op zwangerschapsgeruchten
Lees ook

Boer Bastiaan en Milou reageren op zwangerschapsgeruchten

Pauline zag Jan zitten en dacht 'wat een stakker', maar ging toch maar een biertje met hem drinken. Waar ze eerst uit medelijden met hem ging praten, bleek al snel dat ze een klik hadden. "Het was binnen no time duidelijk: dit klopt", aldus Pauline. Een kleine zes maanden later woonden de twee samen. En Pauline kwam met een bonus, namelijk haar dochter Emma. Al was dat wel even wennen voor Jan en zijn moeder, die ook op de boerderij woont. 

Inmiddels zijn ze al twaalf jaar gelukkig in de liefde en omschrijft Emma de vriend van haar moeder als haar vader. "Ze voelt echt als een dochter", beaamt Jan emotioneel tijdens Boer zoekt Vrouw. Ook blikt het stel terug op de pieken en dalen tijdens hun relatie, zoals de dood van Jans moeder en de financiële tegenslagen die ze te verduren hebben gehad. "Dat het nu nog intenser is dan het al was, dat vind ik ook heel verrassend", leggen ze uit. 

Oudgediende boer Theo kwam ook in de Boer zoekt Vrouw-special voor. Hierin vertelt hij in tranen dat hij zijn bedrijf heeft verkocht. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Boer zoekt VrouwTv-programmaTelevisieLiefdeRelatieFamilie