1, 2 step

Shirma Rouse geeft volgers 'motivatie' met workout-video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPShirma Rouse geeft volgers 'motivatie' met workout-video
RTL

Een goede portie doorzettingsvermogen lijkt het geheim achter het afvalverhaal van Shirma Rouse (40) te zijn. De zangeres deelt op Instagram ieder stapje dat ze neemt naar een gezonder leven.

"Nooit te laat om verandering in te bouwen in je leven!"

Shirma is al een tijdje bezig met haar gewichtsverlies. Hierbij krijgt ze wat hulp van Fajah Lourens en haar Killer Body-plan, waardoor ze inmiddels al ruim 50 kilo verloren is. 'Nieuwe week, nieuwe kansen', laat de zangeres nu weten op Instagram. Ze had haar neefje en nichtje op bezoek en die wilden weleens zien wat haar sportroutine was. 'Ze zagen me elke dag trainen.' Ook wilden ze graag met haar meedoen. 'Dit is het resultaat', aldus Shirma. 

Shirma Rouse deelt foto's van haar transformatie
Lees ook

Shirma Rouse deelt foto's van haar transformatie

'Na de training zei ze: wow tante, u bent sterk!', lacht Shirma bij de video op Instagram. Het doel van de zangeres is ook duidelijk. 'Ik zei: ik wil zo sterk zijn dat ik jou volwassen mag zien worden en op jouw kinderen kan passen!' Bovendien heeft ze een boodschap voor haar volgers die misschien nog wat motivatie nodig hebben: 'Nooit te laat om verandering in te bouwen in je leven!' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shirma is niet de enige BN'er die het roer heeft omgegooid. In de video hieronder vertelt Miljuschka Witzenhausen waarom zoveel sterren zweren bij het ketodieet. 

Lees meer over
Shirma RouseDieetInstagramSociale MediaUiterlijke verzorging