in een goed (rozen)blaadje komen

Kasper klapt uit de school over De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre FourieKasper klapt uit de school over De Bachelorette
RTL

De 26-jarige Kasper uit Enschede is hard op weg om het hart van bachelorette Gaby Blaaser (34) te veroveren. Hoewel er nu al genoeg te doen is over de witte roos en eerste zoen, komt er volgens de vrijgezelle heer nog véél meer drama en spanning aan.

"Wat je op beeld ziet is er nog niks bij van wat je daar voelt"

Tijdens een interview met TC Tubantia klapt de deelnemer uit de school. "Je bent in paradise en zit echt op een roze wolk", blikt hij terug op het avontuur. Of het iets tussen hem en Gaby is geworden, daar mag hij nog niet al te veel over verklappen; maar hij spreekt vol lof over het fitnessmodel. "Ik wilde haar niet beoordelen op onlinefoto’s en informatie, maar haar oprecht leren kennen. Ik weet hoe het is, ik krijg zelf ook wel eens onterecht het stempel ‘arrogant’ opgedrukt (...) het is echt een hele leuk, spontane en lieve meid. Het allerbelangrijkste is dat je met iemand kunt lachen. En dat heb ik gedaan."

Boy uit De Bachelorette doet bijzondere onthulling aan Gaby
Lees ook

Boy uit De Bachelorette doet bijzondere onthulling aan Gaby

Volgens de Twentenaar zijn de kijkers de aankomende weken getuige van een waar spektakel. Kasper: "Naarmate de afleveringen vorderen, komen er ook speciale dates en is er meer gevoel opgebouwd bij de jongens. Dat merk je ook als de jongens thuiskomen van de dates. De spanning wordt steeds hoger, vooral bij de rozenceremonie. (…) je hoort nog net niet elkaars hartslag. Wat je op beeld ziet is er nog niks bij van wat je daar voelt."

Ondanks de prachtige setting en romantische dates die voor het oprapen liggen, is er volgens Kasper niks in scène gezet. "Alles is oprecht en spontaan", laat hij weten.

Het liefdesprogramma is voor de vrijgezelle mannen niet alleen de kans om de nieuwe liefde van Gaby te worden, menig bachelor gebruikt het ook als opstapje naar een leven in de schijnwerpers. De vraag is: doen ze mee voor Gaby, of vooral voor hun eigen roem?

Lees meer over
Gaby BlaaserDe Bachelorette