appel valt niet ver van de boom

Temptation-ster Danicio: 'Mijn zoon is echt een kopie van mij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© DanicioTemptation-ster Danicio: 'Mijn zoon is echt een kopie van mij'
RTL

Oud 'Temptation Island'-deelnemer Danicio vertelt over de ingewikkelde driehoeksverhouding waar hij onlangs in verzeild raakte. Danicio wist niet dat hij een kind had, totdat de vriend van zijn ex dit deelde op Facebook. In gesprek met RTL Boulevard vertelt de realityster nu over zijn zoon Kyano en het contact met de moeder van zijn kind.

"Ik ben blij met mijn zoon en ik hou heel veel van hem"

Zijn dagen als verleider lijken nu definitief ingeruild voor papadagen. Diep op de situatie ingaan ziet de nieuwbakken vader niet zitten nu er daadwerkelijk een kind in het spel is. Wél kan Danicio een tipje van de sluier oplichten over zijn nieuwe leven als trotse vader. "Ik ben blij met mijn zoon en ik hou heel veel van hem." 

Je zou denken dat het even omschakelen is, als je te horen krijgt dat je een kind hebt, maar blij is het woord dat domineert in het woordenboek van Danicio. "Ik ben blij dat hij in m'n leven is gekomen en ik zal een goede vader voor hem zijn."

Danicio van Temptation hoort op bizarre manier dat hij vader is
Lees ook

Danicio van Temptation hoort op bizarre manier dat hij vader is

De schattige Kyano is volgens de trotse Danicio 'een kleine kopie van hem' toen hij klein was. Ook met de moeder van Kyano zit het goed. "Tussen de moeder en mij zit het goed. We zitten gelukkig op één lijn."

Ook het laatste seizoen van Temptation Island heeft Nederland nieuwe, spraakmakende realitysterren opgeleverd. Zo geeft Zach in Temptation Gossip meer duidelijkheid over zijn relatie met Simone.

Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Lees meer over
Temptation IslandKind