tablet of terror

Lynn uit Ex on the Beach doet schokkende onthulling over Robin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVLynn uit Ex on the Beach doet schokkende onthulling over Robin
RTL

Op Instagram doet de Brabantse dame een boekje open over haar deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Volgens Lynn heeft een aantal deelnemers de boel namelijk flink lopen belazeren.

"...is mijn respect voor je verdwenen"

Volgens de EOTB-babe had niet iedereen evenveel recht om deel te nemen aan het programma - vooral haar ex Robin niet. Lynn stelt dat hij tijdens de opnames gewoon een vriendin had. Die bewering doet ze op Instagram. 'Wanneer je meedoet aan Ex on the Beach terwijl je een vriendin hebt, is mijn respect voor je verdwenen', laat ze achter onder een post over een mogelijk Boxing Influencers-gevecht.

Zo ziet de nieuwe vriendin van Evan uit Ex On The Beach eruit
Lees ook

Zo ziet de nieuwe vriendin van Evan uit Ex On The Beach eruit

Ook deelnemer Levi gaf eerder aan dat hij het gevoel had in de maling te zijn genomen. Als eerste spoelde zijn ex Lakeisha aan, maar volgens de spierbundel is ze amper een ex te noemen. Volgens Levi hadden de twee elkaar slechts één keer gezien, liet hij weten tegenover Defano Holwijn. "Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik heb haar maar één keer in mijn leven gezien. Ze is niet eens echt een ex van mij", aldus Levi.

Ook in Temptation Island werden er een paar mensen flink belazerd. Daar weet deelnemer Zach alles van.

Lees meer over
Ex on the Beach