steun en toeverlaat

Natasja Froger toont verliefdheid op René met oude foto

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPNatasja Froger toont verliefdheid op René met oude foto
RTL

Al sinds 1991 zijn Natasja (54) en René Froger (59) gelukkig getrouwd. De presentatrice krijgt nog altijd vlinders in haar buik door haar echtgenoot en deelt een foto uit de oude doos om haar liefde aan hem te verkondigen op Instagram.

"Wat een jonkies"

'You're still the one', schrijft Natasja bij een zoete foto van haarzelf en René als jong koppel in 1999. Het zoete kiekje uit de vorige eeuw krijgt vele reacties van Natasja's volgers. 'Wat een mooie foto. De tijd vliegt', stelt er eentje. 'Echte liefde', omschrijft een ander het. 'Mooi stel', reageren er velen. 'Schatjes', 'Gefeliciteerd' en 'Wat een jonkies', zo klinkt het verder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

René Froger krijgt bakken kritiek op optreden bij Beau
Lees ook

René Froger krijgt bakken kritiek op optreden bij Beau

Met haar bijschrift lijkt ze te refereren aan het gelijknamige hitnummer van Shania Twain uit 1998. De Frogers zijn al jaren gelukkig samen en kregen twee kinderen, Maxim (25) en Didier (23). Ook de kinderen uit Renés eerdere huwelijk, Danny (32) en Natascha (36), heeft Natasja volledig omarmd. De presentatrice is onlangs wéér stiefoma geworden, nadat Danny vader werd. Ze kon niet wachten om haar kleindochter in haar armen te sluiten, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
Natasja FrogerRene FrogerLiefdeRelatieInstagram