huisje, boompje, kindje

Gianni en Melissa van Temptation delen kleurrijke gender reveal

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLGianni en Melissa van Temptation delen kleurrijke gender reveal
RTL

Fan van 'Temptation Island' sloegen zowat stijl achterover toen Gianni en Melissa, ook wel bekend als 'het smokkelkoppel', vorige maand bekendmaakten in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Melissa heeft inmiddels het eerste trimester achter de rug en ook het geslacht van het kindje is bekend, vertellen de aanstaande ouders op Instagram.

"Of het nou een jongetje of meisje is, wij zijn super gelukkig"

Toch houden Gianni en Melissa zichzelf (en hun fans) nog even in spanning. Aanstaande zaterdag, tijdens een grote gender reveal, wordt pas bekend of ze ouders worden van een jongetje of een meisje. 'De uitslag zit verstopt in een envelop tot aanstaande zaterdag', schrijft de mommy to be bij een aantal spectaculaire beelden van hun fotoshoot.

Wat het ook mag worden, het stel houdt nu al enorm veel van hun kleine wondertje: 'Of het nou een jongetje of meisje is, wij zijn supergelukkig.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Was exit Gianni en Melissa in scène gezet? Zo zit het echt
Lees ook

Was exit Gianni en Melissa in scène gezet? Zo zit het echt

Gianni en Melissa moesten het programma verlaten omdat de tortelduifjes - voor het eerst in de geschiedenis van Temptation Island - een telefoon mee smokkelden. In de zevende aflevering van dit seizoen kwam hun bedrog aan het licht, waarna Zach en Simone hun plek innamen. Omdat het nieuwe koppel meteen paraat stond, werd lange tijd gedacht dat de telefoonrel in scène was gezet. In Temptation Gossip vertelt Simone dat dat niet waar is.

Lees meer over
Temptation Island