all you need is De Bachelorette

YES: Er komt nóg een seizoen van The Bachelorette aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre FourieYES: Er komt nóg een seizoen van The Bachelorette aan
RTL

"Wat die Hollanders kunnen, dat kunnen wij ook", moet de Belgische zender VIER gedacht hebben. Ook zij blazen het succesvolle programma 'The Bachelorette' nieuw leven in.

"Ik kijk enorm uit naar dit liefdesavontuur, want The Bachelorette wordt één groot avontuur"

Goed nieuws dus voor wie elke woensdag meteen zijn Videoland-account opent. Want: nog meer kijkplezier. Waar wij Gaby Blaaser hebben, gaat in België de 35-jarige Elke Clijsters het avontuur aan. De voormalig tennisspeelster heeft er volgens de Vlaamse media een woelig liefdesparcours op zitten. 

De bachelorette was eerder al getrouwd met voetballer Jelle Van Damme, met wie ze twee kinderen kreeg. In 2016 liep haar huwelijk op de klippen. Of de zoektocht een succes wordt, dat komen we pas in 2021 te weten. 

Begeerde Gaby Blaaser hint op goede afloop De Bachelorette
Lees ook

Begeerde Gaby Blaaser hint op goede afloop De Bachelorette

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Ik kijk enorm uit naar dit liefdesavontuur, want The Bachelorette wordt één groot avontuur", zegt Elke tegenover HLN. “Met het hart wagenwijd open. Een spannende zoektocht voor mezelf, voor de mannen en - fingers crossed - voor de man van mijn dromen." Waar Elke naar op zoek is? "Een oprechte man met veel humor, en iemand die niet terugschrikt voor deze ervaring." 

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette met Gaby bij Videoland

Lees meer over
De Bachelorette