kiss from a rose

Nieuwe beelden tonen keiharde afwijzing in De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland / De BacheloretteNieuwe beelden tonen keiharde afwijzing in De Bachelorette
RTL

Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Maar de date van Gaby en Kasper heeft meer weg van een nachtmerrie... Dat is te zien op de eerste beelden van aflevering zes.

"Op dat moment hangt er een bepaalde spanning"

In de teaser krijgen we alvast een voorproefje van de date van Kasper en bachelorette Gaby die letterlijk én figuurlijk in het water valt. De tortelduifjes genieten van een romantische lunch in een park waar olifanten worden opgevangen die in gevangenschap hebben geleefd. Gaby wil een hapje eten in de zon en tussen de dieren, maar de middag verloopt anders dan gepland… 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chester uit De Bachelorette verandert z'n look drastisch
Lees ook

Chester uit De Bachelorette verandert z'n look drastisch

Al snel regent het pijpenstelen en moet het tweetal schuilen voor het verschrikkelijk weer. Kasper maakt meteen van het moment gebruik om dicht tegen de vrijgezelle Gaby aan te kruipen. Maar als hij haar probeert te zoenen, wordt ‘ie keihard afgewezen. “Op dat moment hangt er een bepaalde spanning. Tenminste, vanuit mijn kant”, vertelt hij over het ongemakkelijke moment.

Kasper is dus niet zeker van een roos tijdens de volgende ceremonie. Wie ook twijfels heeft over de eliminatie, is Chester. Gevoelens voor Gaby blijven bij hem uit. “Bij mij kriebelt het eigenlijk niet zo en dan gun ik het jullie meer. Dan dat ik hier een beetje voor mijn trots sta te strijden", biecht hij op aan de andere heren. Zal hij het programma vrijwillig verlaten?

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Lees meer over
Gaby BlaaserVideolandDe Bachelorette